AVÍS CANVI HORARI

ATENCIÓ!!!!
A partir del dia 20 de novembre la classe de BODY MIND de les 15:30 del divendres passarà a ser el dijous a la mateixa hora.

PRPERAMENT NOVA ACTIVITAT

PRPERAMENT NOVA ACTIVITAT

martes, 4 de noviembre de 2008

Recepta confitura de moniato


Hola amics i amigues!
M´han arribat veus que voleu la recepta de la de la confitura de moniato que vaig fer servir per fer els rubiols, peque ens entenguem els pastissets farcits d´aquesta confitura tan bona! Us adjunto una foto del resultat final dels rubiols si també voleu la recepte feu-m'ho saber!

Ingredients:
- 400gr. de moniato bullit i pelat.
- 300gr. de sucre.
- 1 pell de llimona
- 1 branca de canyella

Elaboració:
Bullir els moniatos sencers fins que siguin tous (20'aprox). Pelar-los i fer-ne puré amb el passa pures o la forquilla. Posar en un cassó el moniato, el sucre, la canyella, la pell de llimona i una mica d´aigua i coure-ho a foc baix durant una hora, removent de tant en tant per tal que no s´enganxi. Si queda molt sec, afegir una mica més d´aigua ( en total jo hi he posat 200ml). Deixar refredar i posar en un pot de vidre a la nevera.
Nota: quan he barrejat tots els ingredients ho he passat una mica pel turmix perquè quedes més homogeni.

Bon profit i salut!

A veure si us animeu a penjar receptes bones, bones!

3 comentarios:

Sandra dijo...

Ja us dic jo , que estan bonissims!!!!

Airon Luichi dijo...

yo lluis garcia ( luichi) en pleno uso de conciencia i virtud celebral afrimo i reafirmo k los rubiols de la blanca son mejores k los de su suegra k eran la hostia de buenos . kiero provar los de dulce de leche tiene k ser como si te comieras ...... adelante no pares de preparar estos postres tant buenos i sin nada de calorias .

vice sport dijo...

buff cada cop que veig aquesta safata... carai quina gana!

axo ho he escrit just despres d'aver sopat, que si no arrasu la nevera xD